www.voogd.com
servicedesk

 

 
Bromfietsverzekering Autoverzekering Bestelautoverzekering Motorverzekering Oldtimerverzekering Kampeerautoverzekering

 

Motorverzekering

Genieten op twee wielen van een lage premie

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van uw motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

U bent zuinig op uw motor en zoekt hiervoor een goede Motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade.

In Nederland is een WA-Motorverzekering verplicht. Wij raden deze verzekering aan als uw motor ouder is dan acht jaar. Is uw motor jonger dan vier jaar, dan adviseren bij u een WA-casco Motorverzekering af te sluiten. In de overige gevallen is een WA met beperkte cascodekking toereikend.

Kortingen en aanvullende dekkingen
Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de Motorverzekering indien u een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor heeft gevolgd. U dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van uw verzekering.

Bij een Motorverzekering heeft u veel keuzevrijheid en kunt u de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een Verhaalsrechtsbijstandverzekering, een Ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer.

U heeft een motor en zoekt een passende Motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden de volgende websites u een prima oplossing.

 

Websites voor meer informatie

www.voogd.com      www.goedkoopste-motorfietsverzekering.nl